meer=beter ?

“Mag het een onsje meer zijn ?”

“nee hoor, een kilo is een kilo, dank je wel slager !”

Is meer altijd beter ? als je meer krijgt voor dezelfde prijs ?

En wat als de regering besluit om meer subsidie te verlenen ? is dat dan beter ? Wordt jij daar beter van ?  Profiteer jij daar van ?

Daarop is eigenlijk geen goed antwoord; de subsidie voor asbestsanering is verhoogd van 11,3 naar 17,5 miljoen.

Ondertussen zijn de regels voor sanering nog steeds veel te belemmerend, om asbest veilig, snel en efficiënt van de daken af te halen.

Sanering vind plaats in de vroege ochtend, eind van de dag, ’s avonds… en vaak heeel snel. in een half uurtje is een dak soms al leeg. Hoe ? Waarom ?

Dat weten er maar weinig. Maar ja, weg is weg. in plastic, in de container, snel naar de speciaal ingerichte stortplaats. En dan een nieuw dak erop. soms met zonnepanelen; mooi en efficiënt!

Weet je, soms moet je niet alles willen weten, of alles willen regelen. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”.

Als je goed en voordelig je dak wilt vernieuwen, dan is dat nog steeds mogelijk en dan krijg je nog steeds €4,50/m² subsidie voor de sanering en nog eens €4,50 m² voor de zonnepanelen. En van mij krijg je nog wat extra korting ! Dus profiteer, doe, en vergeet hoe.

Aanbod 1 – Een nieuw dak – Asbest, Saneer en Meer ‘voor jou alleen’

.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.