CV-vloerverwarming van 12mm dik !

De dunste vloerverwarming; 12mm !

Voor CV-vloerverwarming heb je meestal een nieuwe vloer nodig; bestaande zand-cement dekvloer uitbreken of uitfrezen, dan de leidingen van 16mm er in leggen en vastzetten en vervolgens minimaal 5cm er bovenop storten. En dan hopen dat je deuren nog passen.
Wil je (nog) niet elektrisch gaan stoken met bijv. Speedheat.nl  en wil je toch een CV-gestookte vloerverwarming waar je direct laminaat of parket op kunt leggen ? Denk dan eens aan dit systeem, droog gelegd, niet verlijmd, niet geschroefd of gespijkerd. Ideaal voor huurwoningen of vakantiewoningen.
Bron: Voorlichtingsburo Wonen
 
… Het Click & Go klimaatsysteem is misschien wel de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier om een ruimte lekker te verwarmen. En met een opbouwhoogte van slechts 12 mm is het tevens het dunste systeem in vloerverwarming ter wereld.
 
In elke ruimte toepasbaar
Het systeem kan in een handomdraai worden aangelegd en is energiezuinig, ideaal voor bijna elke ruimtelijke toepassing. Alle wanden blijven vrij van radiatoren, waardoor de hele ruimte optimaal gebruikt kan worden. Er hoeft ook niet in muren of vloeren te worden gehakt, wat met name voor monumentale gebouwen een uitkomst is.
 
Montage zonder stof en lawaai
Click & Go is een zelfdragend droogbouwsysteem, dat zonder stof of lawaai kan worden gemonteerd. Het systeem bestaat uit kunststof elementen, die een onverwoestbare ondergrond vormen. Deze systeemelementen, met daarin een doordacht raster van sleuven, klikken simpel in elkaar, waardoor een compacte en stevige bedding ontstaat. Doordat de flexibele leidingen 8 x 1 mm het raster worden gemonteerd, blijft de opbouwhoogte beperkt tot slechts 12 mm, in plaats van de gebruikelijke 50/70 mm.
 
Gelijkmatige en efficiënte spreiding van energie
De leidingen volgen een slingerend (meanderend) patroon zodat de energie gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld. Daardoor is het systeem zeer efficiënt en duurzaam. Zelfs in de winter is een maximale watertemperatuur van 50° Celsius voldoende om het behaaglijk warm te krijgen.
 
Verhuisbare verwarming
Dankzij de eenvoudige “Click “ montage is Click & Go een ideaal klimaatsysteem. Door de geringe dikte is het overal toepasbaar, met een comfortabele, gelijkmatige temperatuur als resultaat. Doordat het een modulair systeem is, dat niet op de ondergrond wordt vastgelijmd, kan het systeem worden opgepakt en meegenomen naar een volgende woning.
 
Link: havobol-systems.nl
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.